google translate

marți, 16 iulie 2013

Un asasinat pe tăcute al politicului din România

Prioritate de Dreapta


Devin tot mai pesimist. "Cineva" vrea să ne demonstreze că nu ne putem guverna ca naţiune, neavând partide care să reprezinte real interesele naţionale.
Extrema dreaptă - blocată ("Partidul Naţionalist" n-a mai apărut), "populiştii" PP-DD fug pe rând la USL, conservatorii-aspiranţi de la Noua Republică sunt ţinuţi în izolare, inclusiv de "restul dreptei" (las' că sunt destui eurobăsişti şi în PNR). Se pare că nu ne putem organiza, ne sunt permise doar "anumite partide".
Ni se vântură mereu (şi suntem împinşi spre-) aceleaşi recombinări de trădători, colaboraţionişti, progresişti, hoţi, şperţari, sinecurişti şi propagandişti de şcoală Soros-UE.
ESTE FOARTE GRAV CE SE ÎNTÂMPLĂ - are loc UN ASASINAT PE TĂCUTE al politicului din România.



  • Crystal Clear Iar scopul este : realizarea economiei globalist-naziste , in care corporatiile supun guvernele si cetatenii tarii .Contribuabilul este stos, jacmanit . Asistam la un jaf la drumul mare .Principala preocupare a firmelor globaliste este cresterea profitului pe seama exploatarii cetateanuluiu , nu a economiei de piata , pe care vor s-o desfiinteze cat mai repede ca sa elimine concurenta..O sa revin in acest sens cu exemple concrete