google translate

luni, 2 iulie 2012

Stiri Adevarate : Ce va susţine România la Consiliul European care tocmai s-a terminat

via Prioritate de Dreapta



Ce va susţine România la Consiliul European care tocmai s-a terminat

Luni, 25 iunie, gândul solicita Ministerului Afacerilor Externe (MAE) să prezinte, pe puncte şi cu agenda Consiliului European în faţă, care va fi poziţia României la nefastul summit, pe care premierul şi preşedintele au jucat o versiune mioritică a scaunelor muzicale. Duminică, 1 iulie 2012, la două zile după terminarea Consiliului European, ministrul Andrei Marga a spus ziarului gândul ce va susţine (sic!) ţara la summitul UE.  În zilele dintre aceste două date, gândul a revenit cu aceeaşi solicitare. Cu o zi înaintea începerii Consiliului European, MAE a fost contactat din nou, ocazie cu care a răspuns că nu există un răspuns la solicitare, pentru că "încă se procesează informaţiile".

USL vrea să aplice "o viziune diferită"

USL, de fapt,  a votat pentru ratificarea eurodiktatului fiscal, ba e de acord și cu trecerea limitei de deficit în Constituție.
Corina Crețu: "Până acum, preşedintele Traian Băsescu a sprijinit în linişte şi cu obedienţă austeritatea la Bruxelles, revenind acasă pentru a aplica politicile de austeritate crude şi sângeroase cu ajutorul guvernului său. Acum, Victor Ponta vrea să exprime voinţa cabinetului său de a susţine şi aplica o viziune şi politici diferite, bazate pe stimularea creşterii şi crearea de locuri de muncă".

  ADRIAN NĂSTASE N-A MURIT / PIESA ASTA ESTE HIT

Este lansat cântecul "Adrian Năstase n-a murit":       
Varianta 1: Glonţul trece opt centimetri prin gâtul lui Năstase.       
Varianta 2: Glonţul trece opt centimetri pe lângă gâtul lui Năstase.     
Parlamentul hotărăşte Poanta ca premierul să ne reprezinte la Bruxelles. Curtea Constituţională confirmă, prin copy/paste, că Bruxelles începe cu "B" de la Băsescu, iar nu Pruxelles, cu "P" de la Ponta. Victor Ponta râde, îl scoate pe Băsescu din lista delegaţiei României la Bruxelles şi se trece pe sine (copy/paste). 
USL bagă în Parlament o lege care nu-i mai dă dreptul Curţii Constituţionale să se pronunţe asupra hotărârilor Parlamentului. Ponta râde.

Un posibil agent rus preia președenția Uniunii Europene

Cipru preia preşedinţia Uniunii Europene. Singurul şef de stat comunist din UE Demetris Christofias, este aşteptat săptămâna viitoare la Strasbourg pentru a-şi prezenta priorităţile, scrie arena.md, preluat de Romanian Global News.  Înainte de a fi ales preşedinte al Ciprului, în 2008 - Christofias că destrămarea Uniunii Sovietice a fost "o crimă împotriva umanităţii. Născut pe 29 august 1946, Christofias s-a alăturat din adolescenţă organizaţiilor de tineret ale Partidului Progresist al Muncitorilor din Cipru, partid cu legaturi stranse cu serviciile secrete sovietice de la Moscova pe care l-a şi condus apoi timp de peste un deceniu. 
Agentul KGB Romano Prodi
(2003): "O apărare europeană în afara NATO le-ar putea conferi europenilor o poziţie mai importantă pe scena internaţională".

BNR: Românii s-au speriat de băncile greceşti şi au retras din depozite

  Grupul Bilderberg nu spune NIMIC din ceea ce ar trebui să ştie populaţia planetei

UE a ales să nu facă nimic şi să moară (The Telegraph)

Voiculescu se bălăceşte în bani europeni: Îi învaţă pe ţărani să picteze