google translate

vineri, 6 decembrie 2013

TRANDAFIRUL ŞI DICTATURA VIRTUALĂ




 În atenţia Tovarasului Trandafir

Nu l-a chemat Trandafir de la început ,ci Liviu. A devenit Trandafir mai târziu. Ne-a păcălit, nu ne-am  dat seama .
A apărut  « out of blue  » şi a început să  formeze grupuri de sute de mii de români pe FaceBook( nu oricine poate face asa ceva) . În grupuri e plin de « trandafiri » . Tot « Trandafir »  îi cheamă. Or fi pui, rude, relaţii, cine ştie ?

Ştiţi ce  simbolizează trandafirul, în Romania, nu-i aşa ?  FSN, PD, Iliescu, Roman dar şi PSD , PDL etc. Adică înlocuitorii lui Ceauşescu  , după care plânge majoritatea celor două  grupuri România formate de  tovaraşul  Liviu 

Grup Romania – 229800 membri   




Grup Romania –  29300 membri   



Ambele grupuri te întîmpină  ipocrit  cu   introducerea  de mai jos :

«   BINE AI VENIT IN ROMANIA ! 

Acest grup a fost infiintat pentru romanii din toata lumea in scop informativ , pentru ai aduce mai aproape de tara/familii/prieteni pe cei plecati peste hotare , pentru restabilirea vechilor conexiuni pierdute intre persoane , pentru a ne destinde/zambi impreuna si pentru a duce mai departe in lume partea pozitiva si frumoasa a tarii noastre .

Nota : Incurajam postarile directe pe grup nu share-urile/distribuirile , pentru un impact mai bun al informatiei dvs .

Va Multumim !  »

Vă daţi seama ce simt românii din străinătate  care au fugit din cauza lui Ceauseşcu , când grupul deplânge tocmai pierderea lui  ?!

este membru  în grupurile  ALO http://www.alo.org.ro/
Adică ochiu’ şi timpanu’. Acum şi trandafirul…Din cauza asta tovarăşul Trandafir aude foarte bine .Nu e surd dar  este MUT . Mai ales vede şi citeşte  foarte bine . Dar şi  STERGE  ,atunci când spui ceva  care nu este  « În numele Trandafirului » .

Adică , dacă la postările  în care suntem îndemnaţi să fim  « generoşi » , şi să ne gândim la cei săraci , ( la asistaţi)  îndrăzneşti să comentezi că doar capitalismul adevărat ( nu surogatul de azi care hrăneşte guverne , plutocraţia, oligarhia  şi croni-capitalismul ) este în stare să-i ajute pe nevoiaşi, el îţi elimină pur şi simplu  postarea.  O STERGE, dispare, fără nici o explicaţie.
Îl rogi o zi întreagă să-ţi explice de ce te-a şters . El tace superior şi te ignoră. E autist. ÎNCAPABIL să explice comportamentul .

Habar n-are ce înseamnă capitalismul şi munca cinstită  şi că cerşitul şi văitatul  sunt ruşinoase , « Cine cere nu piere, dar nici nume bun nu are »

Mai mult ca sigur că nu ştie ce înseamnă  comunismul  şi  atrocitaţile Securitaţii , al cărui  urmaş  fidel este .

Curg apoi postări cu vedete goale, bancuri  proaste concomitent cu o discuţie interminabilă, despre femei şi  bărbati pentru că lupta dintre sexe înlocuieşte, nu-i aşa , lupta de clasă , în marxismul cultural.

Din nou, dacă încerci să spui ceva potrivnic ideilor lui , îţi şterge comentariul şi te banează…

Adica , Tovarasul Trandafir ne pune botniţă fără explicaţii , ne râde în nas. Ne supraveghează.

Ca Gestapoul si Securitatea la un loc

Ce urmeaza ?

Probabil un nou CANAL DE LA POARTA ALBA. - de data asta virtual

Dar bine zemuit , cu Carcaletele lui Everac.

« Vocaţia» de mai jos  este indusă şi  impusă cu « DELETE  »  de structuri de tip TRANDAFIR , de data asta şcolite în locuri cu denumiri pompoase :   Massachussets IT ( nu ştim ce-oi fi aia !) , şi  care  lucrează la Registru de numere de internet( US-iar ce-o mai fi ?).
Aceşti "TRANFDAFIRI" sunt supraveghetorii şi miliţienii CANALULUI POARTA ALBA  ,updatat la secolul 21, Grupurile de tip Romania-Trandafir  de pe FaceBook.
 
S-a terminat cu libertatea de expresie pe  internetului şi începe

DICTATURA VIRTUALĂ-DICTATURA TRANDAFIR


Everac: Carcaletele

Daca de pilda cineva vrea sa faca acum un bilant dur al situatiei, si sunt oameni capabili sa-l faca, si sunt oameni care chiar il fac, incat in zece minute iti dai seama ca suntem in oala si fierbem ca niste raci fara iesire, peste alte cinci minute vine emolientul, vine show-biz-ul si da cu zeama dulce-acrisoara de uitare, niveleaza, drege, acopera, reduce la proportii de mic amanunt trecator grozaviile tragice care s-au spus, hotaratoare pentru viata noastra, le tavalugeste cu zambete, cantece si fese goale, cu reclame de pamparsi, cu bonomii tampe sau desucheate; si le anuleaza, le scoate din actualitate, infigand peste ele alte actualitati, cat mai divertizante. Nimeni nu mai tine azi un discurs al natiei neastupat de fleacuri, nedisputat de saloane de automobile si de praf pentru curatat bideuri. Nimeni nu mai e capabil sa vorbeasca serios o ora in Romania, din cauza show-biz-ului si reclamei, a facerii si afacerii diversiunii. In timpul asta translatia capitalurilor straine continua, in tacere, cu toate tatanile unse.
Nu suntem, (departe de asta)? o tara de alcooluri tari (decat intr-o anumita particica a Transivaniei). Tuicusoarele noastre sunt indeobste usurele. Iar peste vin turnam apa minerala sau sifon, ca sa facem sprit. Nu suntem tara de votca, snaps sau whisky, ci de sprituri racoroase, aici ne duce firea. Iar daca vinul nu e destul de bun si de dulceag, daca e posirca ordinara, gretoasa, turnam peste el sirop. Facem adica un carcalete... si ne ametim cu el. E vocatia noastra.  »
http://riddickro.blogspot.ro/2012/01/everac-potpourri-ii.html
http://peromaneste.blogspot.ro/2008/10/din-punct-de-vedere-economic-

It's capitalists, not charities, who really help the poor
I applaud those who give to charity, but let's not forget that it's capitalists (honest ones, not those who feed off government) who do the most for the poor.