google translate

luni, 26 decembrie 2011

Samuel Blumenfelt :Planul lui Soros de a distruge Israelul

Publicat joi, 15 decembrie 2011 in TheNewAmerican

De retinut : « Ceea ce se s-a intamplat in Asia si se intampla in America si Israel ilustreaza perfect evolutia de pana acum a evenimentelor politice din Romania : organizatiile non-profit, finantate direct sau indirect de Gerge Soros militeaza pentru dizolvarea statului roman in Statele Unite ale Europei ,realizarea uniunii fiscale si colonizarea Romaniei prin punerea la dispozitia UE a resurselor tarii »

Traducere a postarii de pe blogul NewsReload

Daca va intrebati cine finanteaza reteaua stangista de organizatii nonguvernamentale din Israel care au ca scop rasturnarea guvernului Netanyahu si transformarea Israelului intr-un stat majoritar Arab veti constata ca este aceeasi persoana care finanteaza gloatele de pe Wall Street : George Soros. Tel Aviv-ul a trebuit sa se confrunte si el cu aceleasi tipuri de proteste stangiste ,corturi si restul tacamului, coordonate de acelasi papusar global central.Acesta este motivul pentru care Israelul a adoptat legea transparentei finantarii ongeurilor.S-a dus o lupta grea si desi s-a incercat neutralizarea proiectului, acesta a supravietuit ,iar legea a fost adoptata.Este o declaratie de razboi a Partidului Conservator Likud impotriva imperiului ongist care urmareste sa modeleze, din umbra viitorul Israelului.Oponentii lor liberali au numit-o : ”amenintare la adresa democratiei ».

Dan Greenfield scrie in FrontPage Magazine, 9/22/2011: « Legea nu mai da dreptul ongeurilor straine sa fie scutite de impozite si a fost un pas major inainte pentru transparenta finantarilor straine.Imperiul Soros s-a construit numai pe lipsa de transparenta , pe listele ascunse ale donatorilor si ale unor grupuri fondate de think-tankuri cu bani dirijati sub forma de subventii printr-o multime de diferite organizatii .

Transparenta ongeurilor a amenintat intreg imperiul Soros iar adoptarea legii de transparenta a finantarilor arata ca Israelul este pregatit sa inceapa sa curete coaja ce acopera fructele Institului pentru o Societatii Deschisa.Mai intai guvernele, apoi finantatorii straini , interpelarile parlamentare privind finantarea straina ,iar apoi pierderea scutirii de taxe au facut ca ongerurile stangiste sa inceapa sa duca un adevarat razboi civil . Averea globala a lui Soros contribuie la dezechilibrul economic si politic mondial ,iar incercarea sa de a rasturna guvernul Netanyahu in mod particular , este o campanie odioasa . In acest fel Soros a trezit ura multor sustinatori ai Israelului.
Dan Greenberg scrie : «
Campania pentru transparenţa ongeurilor israeliene ameninţă influenta pe termen lung a lui Soros în Israel , iar dezertarea alegătorilor evrei ameninţă influenţa sa în America”

Marionetele lui israeliene au pus sume mari de bani în joc. Soros, miliardarii Partidului din Umbra şi UE au cheltuit averi pentru a cumpara stânga.Absolventi universitatilor stangiste ,fara nici un talent pentru tehnologie au avut alternativa profitabila de a lucra in mafia ongeurilor iar in cazul in care aceasta ar intra in colaps , furnizeaza lideri care sa planga si sa protesteze impotriva unor probleme economice reale.
În Statele Unite, Partidul din Umbra , radical de stânga, care controlează Partidul Democrat, este finanţat prin aceeasi reţea de ongeuri, care a fost foarte bine prezentata de Glenn Beck intr-unul din show-urile sale de televiziune.
Soros este împotriva Israelului folosind aceeaşi strategie de inspiratie comunista care utilizeaza principiul "presiunea atat de sus cat şi de jos" (al carei pionierat a fost inceput de catre strategul comunist italian si scriitor, Antonio Gramsci) , si care este utilizata in prezent , pe fata în Statele Unite ale Americii . Soros are o intreaga baza de „cadre operative” plătite , care se ocupa cu pastrarea taberelelor „Occupy Wall Street” deşi municipalităţile au decis că a venit momentul ca aceste colonii de corturi putrezite sa fie demolate. Acestia reprezintă presiunea de jos. Obama reprezinta presiunea din partea de sus. Un cititor israelian al articolului FrontPage scria: „Am avut plăcerea personală sa calc in picoare două corturi cumpărate de un colaborator nazist al maleficului Soros. Municipalităţile ,chiar şi cele controlate de evreii din afara , nu au mai putut sa mai mentina şarada şi au dispus evacuarea acestor pioni murdari ai lui Soros .(Stanley Greenberg) . Unii nu au respectat aceste decizii , iar pana la urma au fost obligati prin hotarare judecatoreasca sa elibereze locul iar unii dintre cei infiltrati au fost reţinuţi. Mulţi dintre cei care au participat sunt paraziţi ai extremei stângi.
Soros foloseşte de asemenea si banii altor oameni pentru a finanţa proiectele sale. Printre ongeurile din Israel care lucreaza pentru a submina guvernul Netanyahu sunt : New Israel Fund (NIF) şi rabini care militeaza pentru Drepturile Omului.
În ceea ce priveşte NIF, FrontPage dezvăluie:
New Israel Found este mama ongeurilor israeliene de stanga iar de acum inainte aceasta este organizatia cea mai amenintata de transparenţa donatorilor. NIF are un buget anual de 25 de milioane de dolari care este utilizat pentru a finanţa grupuri chiar si mai radicale, dintre care unele fac apel la boicotarea sau pur şi simplu distrugerea statului Israel. Un raport recent citat de WikiLeaks arata ca şefa locala al NIF , Hedva Radovanitz, aştepta ca ţara să dispară şi să fie înlocuita cu un stat arab mai "democratic" .
Toate aceste fonduri Soros vin prin "Open Society Institute”, Fundaţia Tides, şi alte entităţi non-profit din reţea. Chiar şi organizatia "J Street," cea care face lobby stangii evreieşti in Washington, pentru a se opune organizatiei pro-Netanyahu AIPAC ( Comisia pentru afaceri Americano-Israeliana ), este o creaţie a reţelei Soros. Cel care furnizeaza activistii care lucreaza la JStreet este partidul din umbra al miliardarului S Abraham , fost membru a Grupului International de Criza al lui Soros . Banii lui Soros au fost foarte bine ascunsi in birocratia documentelor....

Este evident că atitudinea lui Barack Obama faţă de Israel şi de Benjamin Netanyahu a fost modelată de papusarul său. El preia instrucţiuni de la Partidul din Umbra , acea reţea de organizaţii private care controlează acum politicile Partidului Democrat si care urmăreşte obiective ce nu sunt discutate deschis in public. Aceste obiective întruchipeaza o ostilitate fundamentală impotriva instituţiilor americane şi chiar impotriva suveranităţii americane ca naţiune.

O mare parte a puterii Partidului din Umbra constă în ignoranţa publicului privind existenţa si scopurile sale, precum şi in abilitatea sa de a-si ascunde radicalismul in spatele retoricii politice obisnuite a Washingtonului. Interviul recent de 60 de minute al lui Obama a fost tipic pentru abilitatea sa de a nu spune nimic atunci când pare sa spuna ceva . A menţionat chiar că unii dintre criticii săi republicani il numesc socialist ! Nici macar nu a negat acest fapt ci pur şi simplu a presupus că, daca cei mai multi observatorii ai sai s-ar aduna si ar discuta , ar ajunge la concluzia că o astfel de acuzaţie adresata conduitei sale politice este complet ridicola.

Cu toate acestea, singurul guvern din lume care doreste să expuna existenţa Partidului din Umbra şi modul în care acesta isi foloseşte puterea ascunsa este guvernul conservator israelian.De aceea adoptarea legii transparentei finantarii ongeurilor este o măsură extrem de importanta pentru a prezenta intregii lumi si in mod particular americanilor modul în care lucreaza Partidul din Umbra . Iar acesta este un motiv in plus pentru care Soros vrea să scape de Netanyahu.
Un cititor al articolului din revista FrontPage a lasat acest comentariu :
New Israel Found este susţinut şi finanţat de George Soros şi mulţi evrei americani. Ei au organizat campania de inchiriere de corturi pentru a insela opinia publica , cu scopul de a ataca guvernul Israelian. Unde, cand si cum va fi următorul atac nu se stie inca , dar cu siguranta urmeaza inca multe .
George Soros este inamicul cel mai periculos pe care il are Israelul pentru ca încearcă să distrugă statul Israel, prin organizatiile sale non-profit. El a folosit aceleaşi tehnici în Asia utilizand viclenia pentru a crea haos. Agenţia Israeliana de Resurse confirmă acest lucru: "Arabii israelieni în Galileea sunt hotărâti să intimideze mii de evrei să părăsească Galileea. Un oficial al noul NIF vrea ca Israelul să dispară...

Astfel, in cazul in care un guvern republican conservator va lua puterea de la Washington în ianuarie 2013, primul act al Congresului ar trebui să fie o investigaţie la scara completa a Partidului din Umbra şi al activităţilor sale clandestine în Statele Unite ale Americii. Exercitarea furtului, a camuflarii banilor, a mitei, a intimidarii pentru a obţine puterea politică de la Washington ar trebui să fie prezentate publicului aratand ceea ce este de fapt : o corupţie masiva a procesului politic. Numai prin adoptarea propriei noastre legi a transparenţei vom fi în măsură să protejam americanii de tipul de fraudă şi înşelăciune, care a dus la preluarea de catre socialisti a puterii de la Casa Albă.

http://thenewamerican.com/opinion/sam-blumenfeld/10182-the-george-soros-plot-to-destroy-israel

Riddick