google translate

sâmbătă, 7 iunie 2014

Prin (euro)kommandatura locală, UE salută Anormalitatea

Prioritate de Dreapta

I se asociază şi unele ambasade occidentale, printre care şi cele ale "conservatorilor" Cameron (care a legalizat "căsătoria" gay) şi Rajoy (care "nu reuşeşte" să abroge "căsătoria" gay legalizată de socialişti, anterior). Regretabil, se mai asociază şi ambasadele Ungariei, Australiei, Elveţiei şi Israelului (de la Obama şi ceilalţi, "e ceva normal"...).
Reprezentanţa UE în România:
Mesaj de sprijin pentru GayFest București 2014

Cu ocazia GayFest Bucureşti 2014, ne exprimăm solidaritatea și sprijinul pentru comunitatea minorităților sexuale (LGBT – lesbian, gay, bisexual, transgender) din România. Susţinem dreptul acestora de a manifesta în mod paşnic şi legal; devenit deja o tradiție, Marșul Diversității este un prilej pentru persoanele LGBT de a atrage atenția asupra problemelor specifice cu care se confruntă.

Drepturile omului – inclusiv justiţia, egalitatea, umanitatea, respectul şi libertatea de expresie – şi statul de drept alcătuiesc fundația pe care se sprijină țările democratice. Legislația internațională în domeniul drepturilor omului pornește de la premisa că toţi indivizii trebuie să se bucure de aceleaşi drepturi şi libertăţi, așa cum prevede Declaraţia Universală a Drepturilor Omului. Tocmai respectul pentru aceste valori fundamentale obligă guvernele să-și protejeze cetăţenii împotriva violenţei și discriminării şi să se asigure că toți se bucură de șanse egale.


Unele persoane se confruntă în continuare cu acte de discriminare, direct sau indirect, din cauza orientării și identității lor sexuale. Guvernele noastre încearcă să combată astfel de acte prin promovarea drepturilor omului. Oricine, inclusiv persoanele din comunitatea LGBT, trebuie să se poată bucura de drepturile și libertățile prevăzute pentru cetățenii tuturor națiunilor.


* Declarația de mai sus este semnată de Reprezentanţa Comisiei Europene şi de ambasadele Australiei, Austriei, Cehiei, Danemarcei, Elveţiei, Finlandei, Germaniei, Irlandei, Israelului, Italiei, Marii Britanii, Norvegiei, Portugaliei, Olandei, Spaniei, Statelor Unite ale Americii, Suediei şi Ungariei.

Un comentariu :

Riddick spunea...
Nu se mai numeşte "GayFest", ci "Bucharest Pride":

http://riddickro.blogspot.ro/2014/06/protest-impotriva-impamantenirii.html