google translate

miercuri, 24 august 2011

Prioritate de dreapta: Băsescu teoretizează în direct la TVR dizolvarea statului national roman

MOTTO :
"Jur să-mi dăruiesc toata puterea şi priceperea pentru propăşirea spirituală şi materială a poporului român, să respect Constituţia şi legile ţării, să apăr democraţia, drepturile şi libertăţile fundamentale ale cetăţenilor, suveranitatea, independenţa, unitatea şi integritatea teritorială a României. Aşa să-mi ajute Dumnezeu!"


Dupa acest juramant declaratiile presedintelui Basescu de desfiintare a statului roman, propunerile de regionalizare si infiintarea a guvernului european, taxare direct la UE se pot incadra fara doar si poate la inalta tradare.
De ce presa romana , reprezentatii justitiei nu spun nimic ? De ce tac toti chitic?
Pentru ca sunt complici la distrugerea statului si a natiunii romane !

"Jur să-mi dăruiesc toata puterea şi priceperea pentru propăşirea spirituală şi materială a poporului român, să respect Constituţia şi legile ţării, să apăr democraţia, drepturile şi libertăţile fundamentale ale cetăţenilor, suveranitatea, independenţa, unitatea şi integritatea teritorială a României. Aşa să-mi ajute Dumnezeu!"
- Textul jurământului preşedintelui României. Un text oarecare...
"Măi, ce blestem o fi pe poporul ăsta de a ajuns până la urmă să aleagă între doi foşti comunişti europeişti ? Între Adrian Năstase şi Traian Băsescu. Între Mircea Geoană şi Traian Băsescu. În 15, 20 de ani, nu a apărut unul să vină din lumea asta, să nu fi fost tarat de năravurile comunismului europeismului, să nu fi fost afectat de nimic. Ce blestem o fi ? Pe cuvântul meu, îmi pare rău".
- Text adaptat
EuroBăse a participat la o emisiune-interviu la TVR 1 în această seară, în care a continuat teoretizarea şi apologia dizolvării statale a României, în aşa-zisa "Mare Europă" sau "Europă Unită".

Vuvuzelele de la TVR şi HotNews au pus ca titlu principal chestiunea Roşiei Montane, lăsând preferinţa prezidenţială pentru "Statele Unite ale Europei" ca titlu secundar, de paragraf.

"Normal", dorm toţi, fac pe mortu'-n păpuşoi. Nu tu articole critice în presă, nu tu atitudini ale parlamentarilor (pun pariu că dacă era sesiune parlamentară, nu ar fi fost nicio interpelare pe acest subiect; toţi sunt parte la conjuraţia europeistă, transpartinic...). USL bagă mereu placa de patefon zgâriată "Băsescu - dictator", să se trezească fraierii lor din moţăială, dar nu l-ar pune în discuţie pentru tentativă de trădare. Nu, că doar urmează obiectivul lor comun - distrugerea României.

Selecţiuni din aberaţii:

"Este un moment de criză, cu riscul de a se reveni în recesiune. În situaţii de criză sunt necesare măsuri îndrăzneţe. În 2-3 ani [Santo subito !] trebuie create Statele Unite ale Europei. Procesul de globalizare ne arată cât de mici suntem în confruntarea cu piaţa. Guvernele au dovedit că pot fi înfrânte de piaţă, de voinţa investitorilor. Sistemul global va înlătura tot ceea ce e lipsit de forţă. Efectele globalizării în partea lor negativă trebuie înfrânte. Ne confruntăm cu o criză de încredere a deţinătorilor de capital în guverne". [Deci, "deţinătorii de capital" dictează politica statelor ? Bravo, nenică... atunci tu cine-mi eşti, purtătorul lor de cuvânt ?!]

"Trebuie să ne obişnuim cu realităţile. Toate statele europene au făcut acest lucru când s-a înfiinţat serviciul extern al UE. Prin Pactul de stabilitate ne obligăm [adică, tu te-ai obligat în numele nostru, nici măcar nu l-ai lăsat pe Pitic să semneze porcăria] la anumite repere în bugetele naţionale. Vine şi o comisie care sancţionează neîndeplinirea ţintelor. Se pune problema creşterii fondului european de stabilitate financiară. Acum e în provizorat - Grecia a tras deja de 2 ori din acest fond, Irlanda şi Portugalia au beneficiat, deasemenea. Accesarea banilor se face în condiţii stricte: reducerea deficitului, reducerea coeficientului de îndatorare, reforme. Deja nu mai faci ce vrei dacă vrei să accesezi bani din acest fond. Prin EUROPACT suntem obligaţi să ne aşezăm cheltuielile până în 2020 pe nişte fire pe care trebuie să le urmăm. [Te pomeneşti c-oi fi vrând să apelăm şi noi ?!] Altfel, ţara este penalizată". [Da' poate până-n 2020 scăpăm de cozi de topor de-alde matale sau de pe la USL, şi nu ne mai lăsăm penalizaţi de jigodiile de la Bruxelles].

"România nu renunţă la obiectivul de a intra în zona euro în 2015. Crearea unui guvern al zonei euro este altfel decât am exprimat-o eu. El va avea ca obiectiv politicile monetare, dar şi cele fiscale şi aici era un element total de suveranitate. Nu poate să fie, care a şi făcut sistemul să tremure din temelii. Fiecare cu sistemul lui de taxe, de impozite. Vor fi mulţi care vor sări în sus. Eu însumi nu ştiu dacă asta e soluţia pe care clasa politică şi populaţiei României o vor adopta. O astfel de decizie nu poate fi luată decât printr-un referendum". [Trebuie o clasă politică nouă, care să asculte de alegători, nu de Bruxelles. Nu-i nimic, învăţul are şi dezvăţ !]

"Poate opinia mea este greşită. Poate e prea mult şi prea devreme lansată. E o analiză la nivelul preşedinţiei. Noi putem fi doar o parte din decizie, nu putem influenţa decizia de creare a SUE". [Cu cât regret