google translate

vineri, 29 august 2014

Socoteala vânzătorului de ţară

Prioritate de Dreapta



(articol de Paul Everac, 2009)
   Nu toţi cei ce au vândut ţara (şi au fost mulţi!) au făcut-o cu rea intenţie. Ei nu au dorit să o distrugă, ei au dorit câteodată să o salveze. Să o salveze graţie intervenţiei lor de împuterniciţi. Graţie talentului lor de combinatori şi negociatori. Prin mintea lor cea deşteaptă, prin cuprinderea lor cea largă. Prin aşezarea lor în cârca celorlalţi la conducerea târtanilor. Prin domnie. Ei au dorit să domnească, adică să-i vadă pe ceilalţi sub-puşi. Ei au dorit să aibă frânele în mână, într-o mână plină de inele şi brăţări. Ei au dorit să li se vadă aurul din brăţări, mâinile poruncitoare, inelul cu pecetea puterii.
   Ei au preţuit la un moment dat mai mult pecetea puterii decât ţara cea bicisnică. Ţara era făcută doar ca ei s-o poată stăpâni şi crâmpoţi, să-i asigure o hălăduire, chiar mizerabilă. Ţara era la ananghie şi a fost aproape întotdeauna la ananghie. De ţară se îngrijea, în mare, bunul Dumnezeu, iar dregătorul avea datoria să o scoată la capăt, s-o mitocosească, s-o facă pierzător-răbdătoare. S-o ţie cât de cât, fie şi pe jumătate leşinată, numai să i se vadă lui inelul de aur pe degetul cel bont. Nu vrea să omoare ţara, doar era a sa. Dar s-o surchidească şi s-o flendure putea, sub pretext că o ţine în picioare, amorţită, cum o fi.
   În socotelile ţării s-au amestecat mulţi puternici râvnitori la cuprinsul şi bunurile ei. Mulţi i-au pus cizma în grumaz şi au scos junghierul. Stăpânitorii ei, dedaţi cu nevoinţele şi mofluzeala, n-au găsit ispăşire decât dând şi încovoindu-se, ca să ocolească mazilirea. Mazilirea e ruşine şi ponos. E lăsare-pe-dinafară. Alteori e surghiun aspru sau ştreang. E nimuriceală în ochii lumii, post negru şi rugăciuni, aruncare în Bosfor - pe cine nu l-ar zgâlţâi o asemenea ipoteză? Cel puternic te stâlceşte, nu ştii unde se curmă prigoana lui. El te scoate din pantofi, cu cimotie cu tot şi cu acaret. Cum să nu-i dai? De ce să nu îl laşi să îţi vâre pumnul în gură, să te apuce de gâlci, nu pe tine ci pe ţărişoara ta!? Să-i facă felul, dacă pofteşte, fiindcă prea e pornit! De ce să-ţi scape ţie, dregătorule, una peste mutră? De ce să-ţi ia ineluşul care te-a făcut om? Vrei să ajungi iar nemernic? Nu, mai bine dă-i! Vezi ce cere, mai târguie-te, mai hlizeşte-te, fă haz, du-l cu preşul, îmbie-l cu dulceţi, cu belşuguri cinegetice, cu vişnapuri şi acadéle verbale bine ticluite, dar dă-i, căci n-ai încotro! Necesitatea e necesitate, e condiţia libertăţii! A libertăţii tale în tot cazul! Vrei să te ia de ciuf, de turul nădragilor? Dă-i, că nu dai de la tine! Dai de la nişte stârpituri nevolnice care amărăşteni s-au născut şi aşa or să şi moară. Ce vor forţoşii, bănci, telefoane, servicii secrete, mine? Dă-le degrabă, până nu scot ineluşul să-l pună pe alt deget, căci degete se găsesc la noi la tot pasul care să vrea aur cu peceţi de dragul sclipirii şi al hălăduirii prin căile de deasupra. Ia şi dă, căci astfel, venind un fel de nestatornic belşug s-or mai îndestula cât de cât şi guşterii tăi! Le-o mai sta orăcăiala în gât! S-or linge şi ei niţel pe bot, făcându-se că înghit, săracii de ei! Îi laşi lefteri pentru binele lor. Poate că s-or încoţopeni la loc, - mai ştii!? În orice caz cu căpcăunul cel mare nu e de glumit. Zmeul zmeilor te bagă la raft când vrea! Ba te apucă şi de ceafă ca pe un mâţ şi pune pe altul în locul tău! Vrei aşa, bre pamblicarule, să vină prostul şi mocoşitul în locul deşteptului de tine, cel uns cu multe unsori şi dat în izvodul mumă-si!? De-aia te-au crescut breaz, să vie altul peste tine? De-aia te-au vârât în cristelniţa politichiei, ca să ieşi mofluz?
   Dă-le nene rândul întâi la bunuri şi servicii, dă-le smântâna şi lamura, că noi om trăi şi din floace. Rabdă toate beştecăirile, că atâta mai putem, să te luăm la sudalmă, dar tu vezi-ţi acolo de negoţul tău cu trupul ţării, căci de pângărire nu are cum scăpa, măcar să-ţi vâri şi tu mădularul cel isteţ!
   Ştiu, nu eşti om rău, eşti zâmbăreţ, chibzuit, meşter la vorbă. Ne vinzi cu dragoste, căci n-ai ce face, duhliule dedat la procopsire. Cum o să lipseşti tu de la facerea plăcintelor, măcar să te lingi de zmâc pe deştele cu pecete, frumuşelule, hărăzitule, ceoflingarule, Iudo cu fistic, fiu al patriei!?
   Vezi că a mai rămas un petic de ţară nedat, ce mai stai? Vezi că iar vin alegerile şi se schimbă vânzătorii de ţară!...


Un comentariu :

Riddick spunea...

"Realizarea de profit de către capitalul străin şi dezvoltarea României sunt procese care nu se suprapun. Numai cine nu vrea să vada acest lucru nu vede! " (Ilie Şerbănescu; că doar nu m-oi apuca să-l citez pe Troţkimăneanu... ;-)  ).

"Poti face zeci de strategii de atragere a capitalului strain si poti adopta sute de facilitati in acest scop si se poate ca mult asteptatul capital strain chiar sa si vina, si totusi dezvoltarea tarii sa nu se produca! Pentru ca pur si simplu dezvoltarea - care nu este un proces spontan, ci unul indus - nu este treaba capitalului strain. Treaba acestuia este realizarea de profit. Nu este vreun repros, ci o realitate. Dar realizarea de profit in Romania de catre capitalul strain - si daca acesta n-ar realiza profit, ar pleca! - nu inseamna neaparat un lucru conjunctural bun pentru Romania si, cu atit mai putin, pentru dezvoltarea Romaniei. Dezvoltarea tarii presupune resurse uriase, costuri grele, chiar sacrificii umane si materiale, pe care oricum nu si le asuma investitiile straine, si nu din vreun alt motiv decat din acela ca nu este treaba lor."

http://riddickro.blogspot.ro/2012/12/ilie-serbanescu-dezvoltarea-pe-baza.html

"De unde sa mai vina dezvoltarea economica in asemenea conditii?! Este clar ca statul roman nu este considerat in stare sau, chiar daca ar mai fi considerat in stare, deja nu mai poate fizic sa faca ceva in stadiul in care a fost adus. De la capitalul privat autohton nimeni nu prea asteapta in mod obiectiv cine stie ce, in masura in care este relativ slab financiar si tehnologic. Si atunci, ambele programe dau un raspuns la unison. Se asteapta totul de la investitiile straine, de la capitalul strain.

Acesta este intr-adevar minunat, eficient si performant. Numai ca nu-i treaba lui dezvoltarea Romaniei! Singura lui treaba este sa faca profit. De aceea si vine in Romania. Si asta si face! Nu discutam aici cum si cat. Nu este insa nimic de incriminat. Asta este treaba lui si asta face! Dezvoltarea Romaniei este insa altceva. Realizarea de profit de catre capitalul strain si dezvoltarea Romaniei sunt procese care nu se suprapun. Numai cine nu vrea sa vada acest lucru nu vede!

A astepta mantuirea de la capitalul strain este o biata iluzie! Sau, mai degraba spus, cai verzi pe pereti! Aportul capitalului strain poate fi un puternic factor adjuvant pe calea dezvoltarii. Cu conditia insa in care exista o tesatura interna a dezvoltarii si un factor intern care sa promoveze constructia acestei tesaturi. In conditiile programelor USL si ARD, dezvoltarea pe seama capitalului strain - si nu exista nici un exemplu in lume in acest sens! - va veni abia la calendele grecesti."

http://riddickro.blogspot.ro/2012/11/ilie-serbanescu-de-ce-programele-usl-si.html

joi, 28 august 2014

Ilie Şerbănescu: România a pierdut controlul asupra economiei şi a devenit o colonie

Prioritate de Dreapta



Antena 3:
Analistul economic Ilie Şerbănescu a fost invitatul lui Radu Tudor în emisiunea "Punctul de Întâlnire", la Antena 3. Şerbănescu a avut mai multe comentarii acide la adresa economiei româneşti şi a început prin a explica în ce condiţii se pierde controlul asupra economiei naţionale
"O ţară, indiferent de numele ei, dacă pierde controlul asupra economiei, devine colonie. Că vrem noi să îi zicem aşa sau nu... asta e altă problemă. Rulajul banului este esenţial, cu trei puncte. Resursele, energia şi băncile. În măsura în care pierzi aceste puncte, devii o colonie. România le-a pierdut. Se adaugă foarte multe lucruri la noi. Nu mai avem control în comerţ. Bruma de industrie care a mai rămas nu este în mâini româneşti."
De asemenea, Şerbănescu a făcut o comparaţie cu mai multe state din jurul României care au păstrat, totuşi, anumite puncte cheie pentru putere, spre deosebire de Români.
"Vreau să fac o comparaţie cu ţările din jur şi o să vedeţi că toate suratele României din regiune şi-au păstrat pioni importanţi. Ungaria a păstrat piesa bancară şi piesa de carburanţi. Ei nu au resurse, dar MOL face investiţii în resurse. Nu mai spun de cehi. Ei nu s-au asociat planului german de "austeritate cu orice preţ". Ei nu au urmat prosteala asta la care ne-a obligat Banca Mondială, la monopolul energetic. La noi există, se numeşte CEZ, se extrage seva şi o trimitem în Cehia. CEZ e statul ceh. Statul român nu există în toată ecuaţia asta. Şi Croaţia. Cel mai mare retailer din Croaţia este un croat. La noi nu mai există un retailer român. Se bat 10 companii străine pe ce a mai rămas", a explicat Şerbănescu.

luni, 25 august 2014

Candidatul dreptei nu există – pentru că nu există dreapta

Prioritate de Dreapta



NapocaNews:
Intelectualii „dreptei” chirăie mai dihai decât chivuţele de mahala. Îşi ridică fustele, scuipă şi stropesc trecătorii cu lapte din ţâţe, se tăvălesc în praf şi se zgârie pe ochi. Nu au reuşit „unificarea dreptei”, dreapta nu are un catindat unic. Unele chivuţe de dreapta s-au reorientat mai demultişor şi deja le cam adie dinspre buget la ONG-uri. Se duce dracului rapiţa şi anul ăsta!
Să vă spun secretul lui Polichinelle: în România nu există dreapta, cel puţin nu printre oamenii politici din primul eşalon. Haideţi să ne imaginăm că planul lui Gorbaciov ar fi funcţionat în România. Ceauşescu renunţa paşnic la putere, nu contează cum, iar Partidul Comunist Român continua să existe. Pe cine am fi văzut la televizor din 1989 încoace? Vă spun eu – pe aceiaşi oameni, poate că în alte funcţii, dar de principiu am fi avut aceeaşi galerie de mutre. Ion Iliescu, Ana Blandiana, Mircea Dinescu, Petre Roman, Corneliu Vadim Tudor, Adrian Năstase, Traian Băsescu, Alexandru Bârlădeanu, Theodor Stolojan, Nicolae Văcăroiu, Dan Voiculescu, Vladimir Tismăneanu etc. Ar fi fost exact aceiaşi oameni care ar fi preluat conducerea României. Poate că unii din lista de mai sus n-ar fi găsit un taxi pe 22 decembrie 1989, alţii rămaşi necunoscuţi acum nu ar fi ratat întâlnirea cu istoria – dar în mare, 75% am fi avut aceeaşi clasă politică.
În România de azi nu există politică de dreapta sau de stânga. Guvernele de la Bucureşti sunt irelevante, politicienii români sunt compradori şi nimic mai mult. Din punct de vedere economic România a devenit o colonie, nu mai există politici economice naţionale, nu mai există planificare, nu mai există strategie de dezvoltare. Diverşi oameni proveniţi din fosta nomenklatură comunistă ajung să administreze un teritoriu şi o populaţie conform unor directive venite de la instituţii supranaţionale. Planul sovietic care cerea transformarea României într-o ţară agricolă ar fi fost minunat în ziua de azi, noi acum nu mai producem nimic. Toate ramurile economice profitabile în baza unei infrastructuri construite în anii comunismului au fost vândute unor concerne străine, iar românii au fost transformaţi în forţă de muncă ieftină.
Discuţia despre dreapta şi stânga în politica românească este inutilă. Dreapta românească a fost exterminată fizic în puşcăriile comuniste. Supravieţuitorii au fost căpuşaţi rapid după 1989 şi a fost stoarsă toată vlaga din ei. Câtă vreme clasa politică de la Bucureşti a pierdut orice urmă de control asupra economiei româneşti pur şi simplu nu se mai poate discuta despre orientări ideologice. De aici şi confuzia totală, cu social-democraţi care rup lespezile mănăstirilor sau cu lideri de dreapta adepţi ai post-modernismului neo-marxist. Pentru un politolog întreg la cap România este un spaţiu al suprarealismului politic.
Dacă politcienii aflaţi în competiţie electorală la Bucureşti şi-ar da denumiri în funcţie de culori sau arome ar fi exact acelaşi lucru. La noi nu există „dreapta” şi nu există „candidatul dreptei”, există doar foşti comunişti care se bat pe funcţia de administrator al scării de bloc numită România în speranţa că vor putea fura să-şi pună termopane de aur.
George Damian
P.S. Poate de acum înainte să existe şanse pentru apariţia unui curent autentic de dreapta în România, deşi la cum controlează post-comuniştii spaţiul public românesc este foarte greu de crezut că se va întâmpla aşa ceva.

Un comentariu :

Riddick spunea...

Politica românească: scenetă în două acte care se repetă la nesfârșit

http://riddickro.blogspot.ro/2012/09/politica-romaneasca-sceneta-in-doua.html

duminică, 24 august 2014

Trebuie oprită mascarada antinaţională din Oraşul Unirii

Prioritate de Dreapta




Cetatea Alba-Iulia a fost renovată şi asta nu-i deloc rău, însă în loc de muzeu în aer liber a devenit un loc de propagandă antinaţională, prin reconstituirea în regim permanent - cu uniforme tip secolul al XVIII-lea, pălării tricorn şi peruci - a atmosferei din vremea ocupaţiei străine (austriece) din Transilvania. Scopul ? "Normalizarea" condiţiei de naţiune ocupată, inducerea acceptării condiţiei de popor de rangul doi. În context transilvănean, apar şi alte conotaţii.
Nu-mi amintesc să fi aflat de reconstituiri ("reenactments") în regim permanent, cu uniforme britanice prin SUA sau India, ori spaniole prin America de Sud. Se întâmplă doar când şi când, la comemorarea vreunui eveniment, sau ca happeninguri temporare, organizate în mod privat.
La Alba-Iulia mai apar câteodată (nu permanent !) şi "daci şi romani", dar numai ca metodă de marketing pentru propaganda anti-identitară, cea cu tricornurile şi perucile.
Tocmai aici şi-a găsit loc Festivalul Dilema veche 2014, cu un program axat pe atacul anti-identitar ("Ieşiţi din cochilia naţională!"), şi susţinut de cunoscuţi trepăduşi deconstructivişti de şcoală Soros.
Ar cam fi cazul să se închidă mustăria.

vineri, 22 august 2014

Farage Q&A

Prioritate de Dreapta



L-am întrebat pe Nigel Farage:

Mr. Farage, my country (Romania) is under constant attack for about 25 years, since the so-called "December (1989) Revolution". The economy is partially shut, partially "privatised" to crooks, internationals or locals. Over two million Romanians are wandering outside the country (mostly in the EU) for better jobs. Here the mantra is "better pay after better productivity" - but how can the productivity go up 4-5-6 times (jobs here are "cheaper" in that proportion), it's impossible even with robots. The prices are the same as in the Western Europe, even higher for some items (energy, fuel, food). In these conditions, what do you think, why we Romanians don't have a real patriotic-euroskeptic-nationalist party, and what must be done in order to have such party ?

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=723308471050092&id=133737666673845

Send us your questions for UKIP leader Nigel Farage
UKIP leader Nigel Farage is due to meet with the Express & Star's political editor Daniel Wainwright later this week.
http://www.expressandstar.com/news/2014/08/18/send-us-your-questions-for-ukip-leader-nigel-farage/

luni, 18 august 2014

Dacă ăsta nu este UN PLAN PREMEDITAT, atunci, ce-o fi ?!

Prioritate de Dreapta

Bucureşteni care încă mai aveţi locuri de muncă... în curând veţi "beneficia" de statutul de navetist ("relocarea capacităţilor"). Să-şi tragă viermii "renta" din terenurile valoroase.
BURSA:
Peli, JLL: "Toate fostele fabrici din Capitală vor deveni proiecte imobiliare"
     Intenţia în cazul fostelor fabrici din Bucureşti este ca toate să fie reconvertite în proiecte imobiliare, ne-a declarat Attila Peli, şeful departamentului de terenuri din cadrul companiei de consultanţă imobiliară Jones Lang LaSalle.
     Domnia sa ne-a precizat: "Data lor de livrare depinde foarte mult de starea generală a pieţei, respectiv raportul dintre cerere şi ofertă, precum şi de posibilităţile de finanţare ale dezvoltatorului în speţă. În acest moment, preţurile pentru fabrici în zonele centrale variază între 500 şi 1.000 de euro/mp, iar cele care ies din acest interval sunt excepţii".
     În ultimii zece ani, majoritatea tranzacţiilor cu terenuri mari în Capitală au avut ca obiect terenurile fostelor fabrici şi uzine, iar motivul principal este că multe dintre acestea au fundamente corecte din punct de vedere imobiliar - acces uşor cu maşina şi transportul în comun, vizibilitate, forma bună a terenului (rectangular, de obicei), capacităţi mari pentru reţelele de utilităţi, potrivit unui comunicat remis redacţiei.
     Attila Peli a explicat că majoritatea acestor unităţi au fost construite în perioada interbelică şi imediat post-belică şi sunt aşezate sub forma unei centuri interne care înconjoară zona centrală a Capitalei, fiind încercuite, la rândul lor, de marile cartiere rezidenţiale.
     Analistul imobiliar a adăugat: "Odată cu creşterea cererii şi a preţurilor, a devenit evident că aceste proprietăţi nu mai pot rezista desfăşurându-şi activitatea originară, mai ales pentru că au caracteristicile corecte pentru dezvoltări imobiliare - clădiri de birouri, centre comerciale, ansambluri rezidenţiale etc. În ultimii ani, activităţile industriale s-au relocat sau au fost sistate, iar terenurile au fost vândute către investitori care au dezvoltat sau au de gând să dezvolte proiecte imobiliare. Pe de altă parte, aceste proprietăţi nu vor fi la nesfârşit pe piaţă, majoritatea din ele fiind deja cumpărate de dezvoltatori şi investitori. Probabil că, în următorii cinci ani, toate aceste proprietăţi vor fi vândute".
     Reprezentantul JLL apreciază că dezvoltările imobiliare sunt strâns legate de proiectele de dezvoltare a infrastructurii, iar acestea din urmă sunt la mâna unor capricii care sunt în afara mediului privat. "Investitorii nu au altă soluţie decât să se adapteze intereselor politice care decid unde şi ce proiect de infrastructură este oportun de livrat, neţinând cont neapărat de realităţile pieţei", a conchis Attila Peli.
     Recent, a fost anunţată o investiţie de 40 de milioane de euro pentru un proiect imobiliar pe locul fostei fabrici de bere Griviţa, ce va fi derulat de Element Development. Directorul companiei, Ionuţ Dumitrescu, a declarat, pentru Ziarul BURSA, că este interesat de un joint venture pentru această afacere, iar lucrările vor începe până la sfârşitul anului, finanţarea fiind asigurată din resursele proprii, cât şi din credite bancare.
     Potrivit Element Development, proiectul imobiliar va fi construit în trei etape, începând cu lucrările de reabilitare a clădirilor istorice ale fostei fabrici de bere, urmate de construcţia clădirii de birouri şi a unui centru comercial.

Citeşte noutăţi şi tendinţe din domeniu în Revista BURSA Construcţiilor


8 comentarii :

Riddick spunea...
VOR SĂ TERMINE INDUSTRIA ROMÂNEASCĂ. Cică nu mai e nicio fabrică cu peste 1000 de angajaţi în Bucureşti. De la 200 în jos le poţi numi "ateliere".

Dezindustrializarea Capitalei a fost o „reuşită“
Capitala României nu mai are nicio fabrică în care să lucreze 1.000 de oameni

http://www.zf.ro/companii/capitala-romaniei-nu-mai-are-nicio-fabrica-in-care-sa-lucreze-1-000-de-oameni-12932267

Simeone spunea...
Padure de blocuri in care sufletele stau prinse ca intr-o panza. In mijloc, paianjenul(vila Dante).
Riddick spunea...
Am dat foc la păianjeni în pânza lor - un chibrit aprins, şi jetul unui spray trecut pe deasupra. ;-)

Aruncător de flăcări - flammenwerfer - flamethrower.

Riddick spunea...
"Şmel" ("Bondar"):

The missile is nothing more than a thin-walled container loaded with Fuel-Air Explosive (RPO-A), smoke composition(RPO-D) or Incendiary composition (RPO-Z), with four folding fins at the base. The blast effect of the thermobaric / FAE RPO-A warhead,which contains about 2.2 kg of Fuel-Air Explosive is roughly equivalent to the blast effect of the 107mm / 4" HE artillery shell. Upon explosion, RPO-A warhead generates the cloud of high-temperature flame (blast) which is about 6-7 meters in diameter(blast radius 3 meters or more). The blast cloud lasts as long as 0.4seconds, thus allowing for significant incendiary effect in addition to the massive pressure wave (typical HE explosion lasts much shorter).

http://world.guns.ru/grenade/rus/rpo-a-shmel-e.html

Anonim spunea...
Excelent !!!
Sa se mai laude acum bucurestenii ca aduc cca. 40% la PIB, cind ''ardielienii' ' si ''bacuii'' se bat cu caramida in piept ca ei dau 60%(adica moldovenii, oltenii, muntenii si dobrogenii sint paraziti).
Comentariul acesta mi-a fost inspirit de numele ''Attila Peli, şeful departamentului de terenuri din cadrul companiei de consultanţă imobiliară Jones Lang LaSalle.''
Daca ne gindim ca RDS-RCS are cca. 50% din piata de ''cablu'' din Bucuresti, trebuie sa multumim Budapestei ca ne ajuta sa disparem organizat(chiar si fara ajutorul lui ponta si basina); ma refer la Regat, ca dincolo cazul pare a fi rezolvat !

Riddick spunea...

Meciul încă nu-i jucat. Când or bate clopotele-n dungă şi-o ieşi lumea cu parii-n stradă, nu-i văd bine...

Anonim spunea...
Asta daca or sa vrea si urmasii celor ce erau in concediu cind a fost taiat Viteazul !!!
http://deveghepatriei.wordpress.com/2014/08/12/nationalisti-romani-incepeti-atrenamentele-dupa-modelul-camarazilor-din-slovacia-se-pare-ca-razboiul-cu-bozgorii-este-inevitabil/

Riddick spunea...
Până la bozgori, ar fi mai bine să ne ocupăm de "facilitatori" (inclusiv de cei ai bozgorilor). Unele chestii nu se pot pune în aplicare daca nu existra cozile de topor din Sistem.

duminică, 3 august 2014

Urmează CEVA în 2017

Prioritate de Dreapta




Un articol (la Q-Alerts) despre ce se mai pune la cale pe plan global.

V'S ALERT AND TRANSCRIPT OF HIS TALK WITH 4 STAR GENERAL - THANK YOU MANETTE AND L. FOR YOUR EFFORTS TO MAKE THIS AVAILABLE

GUERRILLA REPORT 07.16.2014

Oameni buni, astăzi este miercuri 16 iulie 2014 iar la microfon este Guerrilla care vă vorbeşte în direct. Nu voi avea muzică de fundal. Şi nici nu cred că este nevoie de aşa ceva, pentru că ceea ce am de gând să vă spun este foarte, foarte dramatic. Este foarte serios. Fără să dezvălui foarte multe informaţii despre sursele mele şi alte chestiuni de acest fel, tocmai am primit o confirmare esenţială de la un domn care este un general cu patru stele.

Tocmai am avut o discuţie cu această sursă până în jurul orei 1,00 AM noaptea trecută şi trebuie să postez acest interviu audio împreună cu restul informaţiilor pentru a putea să vă spun ceea ce se întâmplă în realitate. Lucram la articolul pe care tocmai l-am postat, "The New World reordonate" ["Noua reorganizare mondială"]. Nu este articolul meu cel mai lung, dar găsiţi aici suficiente informaţii pentru a începe să vedeţi o imagine a evenimentelor aflate în derulare. Este tocmai esenţa, cheia, iar această înregistrare audio pe care o să vi-o dau este foarte importantă.

Referitor la generalul cu patru stele - pot să vă comunic câteva detalii: face parte din U.S. Air Force [Forţele Aeriene], este de fapt o figură proeminentă din cadrul Forţelor Aeriene. Este un individ ce aparţine vârfului elitelor în sensul că este dintre cei puţini care care au plecat de la poziţia de maior şi au avansat la gradul de general cu patru stele într-un interval de patru ani. Asta arată cât de "bazat" este acest tip. Răspunde sau a răspuns de Asimetric Warfare [Războiul Asimetric]. Această denumire poate păcăli, iar dacă nu ştiţi ce înseamnă războiul asimetric, în principiu înseamnă să duci un război fără să tragi niciun glonţ. Asta înseamnă un război asimetric, dar bineînţeles că în realitate, întotdeauna se şi trage.
Acestea fiind spuse, domnul acesta fusese selectat pentru pentru a face parte din Joint Chiefs of Staff [Statele Majore Reunite], după ce va fi înlocuit Dempsey, şi urma să reprezinte US Air Force. Acest grup reprezintă consilierii preşedintelui SUA care au mai înalte grade militare. Au încercat să-l pună să semneze un contract FISA [ http://en.wikipedia.org/wiki/Foreign_Intelligence_Surveillance_Act ] - un contract care te leagă pe viaţă. Clauze din contract stipulează că el în calitate de ofiţer de comandă trebuie să fie în stare să împuşte şi să ucidă - şi să dea ordine în acest sens - împotriva cetăţenilor americani, pe teritoriu american. Acest lucru a fost atât de neobişnuit şi l-a zguduit atât de profund pe acest domn, încât a decis să nu participe la aşa ceva în nici un fel. Spunând aceste lucruri i-a enervat pe cei care erau în jurul sau şi care îi cereau să semneze, la plecare fiind escortat de la Langley [sediul central al CIA] de două gărzi înarmate.

La scurt timp, s-au întâmplat tot felul de lucruri ciudate - unul dintre ele arătând că i se fac şicane. Cardurile sale de credit, unele de la companii cu care lucra de mai bine de 20 de ani, s-au blocat din senin. Acesta este numai unul din semnele care te anunţă că au început şicanele contra ta. Astfel încât omului a început să-i fie frică. A dat anunţ de vânzare a casei. Şi-a mutat deja lucrurile, numai cele strict necesare. Soţia sa este alături de el, are aceleaşi convingeri ca şi ale lui, crede şi acţionează alături de el. Cu alte cuvinte, casa este acum de vânzare, mobila şi alte lucruri personale sunt încă acolo. Nu mai vrea nimic de acolo - nu mai vrea decât să plece. Vrea să plece din ţară, şi în acest fel a venit în contact cu o cunoştinţă de-a mea care se întâmplă să lucreze în domeniul operaţiunilor acoperite. Aşa a dat de mine, şi nu este vorba despre W ci despre un tip cu totul diferit. Este vorba despre o sursă operaţională acoperită.

Astfel, generalul a descris în detaliu - iar ceea ce mi s-a spus, asta a fost - şi a trebuit să renunţ la notiţe şi să stau să ascult. Şi am stat şi am ascultat într-o atmosferă sumbră, şi cu cât primeam mai multă informaţie cu atât atmosfera devenea mai sumbră, întrucât au început să mi se confirme multe din datele pe care mi le spuseseră sursele mele financiare şi începeau să se coroboreze cu datele pe care sursele lui W i le spuseseră.

Deci, să începem.  Acest lucru este important - şi este probabil cel mai important lucru pe care o să vi-l spun vreodată. Vorbind cu acest om, este pentru mine un eveniment care-ţi schimbă viaţa. Atât de serios este jocul, iar dacă noi vom mai exista sau nu peste şase luni nici nu mai are importanţă. Este vorba despre evenimente - este vorba despre acumulările care duc la evenimente şi cum decurg acestea - şi despre a arăta oamenilor că am ghicit corect modul în care vor evolua lucrurile.

Ce a spus generalul. Toţi aceşti emigranţi ilegali care sunt aruncaţi peste frontieră - chiar acum sunt aproximativ 300.000, în curând vor fi un million care vor trece graniţa în fiecare lună. Şi, oameni buni, aşa cum v-am avertizat şi în alte ocazii, este un plan de lungă durată, pe cel puţin 10-11 ani. Acesta este o parte a unei planificări scrise, şi se desfăşoară în conformitate cu aceasta.

Numărul unu, subminarea completă a dolarului american până la sfârșitul anului 2015. Vă amintiţi când v-am spus în decembrie 2013, că în aprilie 2014 va fi dat semnalul pentru marginalizarea dolarului ? Am văzut ce s-a întâmplat în Ucraina - am văzut ce se întâmplă la nivel global - cum lumea se îndepărtează de dolar. Vedem acest crescendo, în care națiunile se întreabă: care-i rostul al însăşi existenţei dolarului? Dar membrii, cititorii, ascultătorii şi simpatizanţii acestui site - ştiu cu toții acest lucru. Voi toți știţi acest lucru - nu am de gând să-l reiau - este vorba despre o subminare completă a dolarului, până la sfârșitul anului 2015. Ăsta e înţelesul evenimentelor - tot conflictul Rusia-Ucraina, care va avea loc; Banca BRICS, care a fost deja lansată, cu o sută de miliarde de euro gata pentru finanțări. Se întâmplă foarte repede, oameni buni, exact aşa cum am avertizat. Aşa va începe subminarea.
Apoi, el a continuat spunând că lucrurile s-au pus în mişcare - în 2017 și nu mai târziu, Statele Unite vor înceta să mai existe. Și aceasta coincide cu subminarea dolarului american, care va ucide și distruge economia Statelor Unite. Și tot cu un anumit scop - năvălirea acestor [imigranţi] ilegali - granițele au rămas larg deschise. "Ei" au de gând să ne fuzioneze în mod forţat cu mexicanii și cu canadienii. Cu alte cuvinte, The North American Union [Uniunea Nord-Americană] este din nou readusă în discuţie. La sfârșitul anului 2017, va fi dat anunțul că nu mai existăm ca guvern funcțional - cu alte cuvinte, vom falimenta. Când apare falimentul, vorbim despre o răsturnare economică majoră. Generalul a mai spus că au fost deja pregătite articolele de prima pagină şi anunțurile. Articolele de prima pagină pentru mass-media - care vor fi date spre publicare mass-mediei - au fost deja pregătite.
Pe măsură ce generalul spunea aceste lucruri, el a făcut, de asemenea, referire la ceva foarte profund, care rezonează cu acest articol, care tocmai a fost scris - și cu alte câteva articole -, cum ar fi The Teutonic Silk Road [Drumul Teutonic (germanic) al Mătăsii], care a fost scris, de asemenea, de către mine. El a spus că cel puţin opt miliarde de dolari, - cifrele ar putea fi însă de până la treizeci și două miliarde - dar opt miliarde despre care el ştie, bani Black Ops [care nu apar în actele oficiale, bani pentru operaţii secrete "ilegale"], care au fost utilizaţi pentru a ajuta la reconstruirea Drumul Mătăsii. Și, oameni buni, dacă aţi citit acest articol, "The New World reordonate" ["Noua reorganizare mondială"] - am făcut o mențiune despre președintele sud-coreean care a vorbit într-un oraș uzbec - care este o cale vitală, un punct vital în Drumul Mătăsii - și președintele a spus că Drumul Mătăsii se va întinde... de unde, oameni buni, de unde? Din Londra - ah, apare din nou acest oraș, despre care unii spun că e mort - și tocmai până la Busan, cel mai sudic oraș-port din Coreea de Sud, al doilea cel mai mare oraş din Coreea de Sud, după Seul, care va fi capătul ţevii - iată acest lung drum.
Ei bine, generalul a declarat că cele opt miliarde de dolari se vor duce pentru construirea acestui drum, care este făcut dintr-un strat de beton dur de trei picioare [~90 cm], cu bare de fier-beton groase de un inci [~2,5 cm] și balast de până la 30 de cm. Cu alte cuvinte, acest beton este extrem de dur. Este foarte puternic - nu-i chip să-l nărui sau să-l sfărâmi. Este incredibil de puternic, și acesta va fi acoperit de trei picioare [~90 cm] de asfalt structural - adică asfalt care este amestecat cu [plasă de] fibră de sticlă - aşa că va fi foarte, foarte puternic. Nimic nu l-ar putea sparge - asta înseamnă Drumul Mătăsii. Și pe el se vor face numai transporturi și operațiuni comerciale și militare - va fi folosit doar pentru nevoile militare și comerciale - adică, pentru nimic altceva. Și v-am detaliat în acest articol cum Drumul Mătăsii reduce durata unui transport maritim de 42 de zile la 14 zile.
Generalul a spus că acest proiect de dezindustrializare a Statelor Unite a început pe vremea lui Nixon și a fost accelerat pe vremea lui Clinton; prin urmare, o mulțime din secretele noastre comerciale au ajuns la chinezi - de aceea am fost dezindustrializaţi. Modul în care va avea loc prăbuşirea - sistemul de control financiar, așa cum a arătat generalul, va fi orașul Londra. Componenta religioasă a acestei chestii va fi la Vatican. Nodul militar - care va fi esenţial în acest colaps operaţional - va fi DC, însă va fi repoziţionat la Denver, Colorado, și voi arăta cu altă ocazie de ce - iar motorul economic/de producţie al New World Incorporated [Lumea Nouă S.A.] va fi China. Desigur, asta nu va veni ca o surpriză. Generalul, de asemenea, a mai spus că suntem în grafic, dacă nu chiar ușor în avans.
Acum, despre situația civililor. Unul dintre lucrurile pe care mi le-a dezvăluit a fost programul piloţilor de drone, și l-a menţionat pe un anume pilot de dronă. Acesta este un domn tânăr, care este o stea în ascensiune - care a fost o stea în ascensiune - la Colorado Springs Air Force Academy. Puştiul este şocat psihic, pentru că săptămâna trecută a ucis aproximativ 37 de civili în străinătate, folosind un Predator. Acest tânăr domn a spus că se simte mai rău decât Hitler din cauza a ceea ce face - uciderea de oameni nevinovați, femei și copii, care sunt doar civili - el știe că nu fac parte din vreun fel de organizație teroristă. Ca să vă faceţi o idee, când tipii ăștia de la drone vă iau la țintă, ei vă pot vedea ca şi cum ar fi la vreo douăzeci de metri distanță, așa că este foarte aproape - așa că atunci când explodaţi, ei au o imagine clară, prin uplink via satelit, a ceea ce se întâmplă cu un corp omenesc atunci când este lovit de o cantitate mare de explozibil de la un obuz, o rachetă, etc. Apoi, el a detaliat programele de drone care sunt în derulare în Statele Unite, care sunt foarte obscure şi foarte compartimentalizate [= de care răspund doar un număr redus de persoane].
El spune că piloții de drone nu au contact unul cu altul. Nu au voie să socializeze între ei; nu au voie să vorbească unul cu altul. Vin acolo; îşi fac misiunea lor pentru două persoane, și pleacă. Și atunci când li se dă liber, pleacă la un interval de treizeci de minute între ei - și cu câte un paznic înarmat după ei pentru a se asigura că se duc acasă - și nu se amestecă cu nimeni altcineva. Ei sunt mereu monitorizaţi, și nu sunt niciodată singuri. Asta e grav. Motivul - "ei" sunt în căutarea de oameni care-i pot ucide pe alţii folosind o dronă, fără scrupule şi fără a-şi face probleme.
Acest lucru se corelează cu întrebările civililor americani cu privire la rezistenţă, şi este o întrebare pe care i-am pus-o generalului. L-am întrebat: ce spuneţi despre rezistenţă ? Despre uriașul adormit, despre care noi vorbim mereu, în termenii cetățeanului american? Și generalul a spus - cu propriile sale cuvinte - "Nu există nicio modalitate de a opri acest lucru". El a mai spus, "Uriaşul este mort. În timp ce uriaşul dormea, o echipă specială de-a noastră a ajuns acolo şi l-a tăiat, l-a omorât pe uriaş".
El a spus că cele mai multe dintre persoanele care cumpără arme de foc și care fac pe soldăţeii la un poligon nu sunt pregătite emoţional "să facă treaba" - ele nu sunt, din punct de vedere emoţional, gata să ucidă. Nu au pregătirea emoțională necesară spre a gestiona situația în mod corespunzător; nu pot face faţă unei echipe tactice. Și al doilea lucru pe care l-a spus generalul, este că oamenii obişnuiţi nu au nicio idee despre dimensiunea forței care vine împotriva lor. Și el a făcut referire la zeci și sute de mii de merks - grupuri de mercenari. Ar fi vorba despre Academy, cu numele anterior XE, şi mai înainte Blackwater, G4S, Becto, Halliburton, Kraft International - i-am numit doar pe cei mai cunoscuţi -, vor veni un puhoi de acest gen de inşi. El a spus că unul dintre lucrurile pe care oamenii nu reușesc să le înțeleagă este faptul că aceste sisteme de arme, care sunt multiplicatori de forţă, vor ucide - un sistem de arme ar putea ucide mii -, iar o dronă ar putea ucide sute sau chiar mii de oameni. Sunt multiplicatori de forță.
Alt lucru pe care l-a spus generalul: atunci când vor prăbuşi Statele Unite în 2017 - când totul se va destrăma - vor dispune de arme biologice, plasate în locații-cheie din Statele Unite. Și exemplul pe care mi l-a dat a fost acesta. Ai o cutie de 33 de uncii de cafea Folgers, și în acea cutie de cafea pui un agent biologic, și dintr-o dată intri într-o zonă aglomerată - să zicem un pasaj rutier în Dallas, Texas, sau podul George Washington chiar de aici, din New York, sau ceva similar, o zonă cu trafic foarte intens - și doar deschizi acea cutie. Și dacă vântul bate - să spunem, aproximativ cu trei mile pe oră [5 km/h] sau cam aşa ceva - ai putea avea douăzeci de milioane de morți în trei zile. Douăzeci de milioane de morți în trei zile. Generalul a continuat, spunând că acest tip de agent biologic va afecta apa, hrana, și aerul. Va avea nevoie de doar trei zile pentru a ucide, cu un procent de reuşită de aproape 98% - şi a spus că testele beta inițiale s-au făcut pe ciuma pneumonică, cea severă şi cea "normală".
Asta înseamnă providența divină - exact ceea ce spuneam. De îndată ce a numit ciuma pneumonică, o sursă de-a mea mi-a trimis un articol - o alertă - care atestă că a existat un bărbat în Colorado care a contractat ciuma pneumonică. De fapt, Ken Shortgen de la Rogue Money şi care este unul dintre colaboratorii noşti, chiar a scris un articol pe această temă - din senin. Este incredibil.
Generalul a continuat, spunând că semnătura armei nu va fi identificată. Cu alte cuvinte, dacă există un laborator care alege să cerceteze agenții virulenţi - ce machiaj de proteine au și cum să-i distrugă sau chiar să-i identifice în mod corespunzător - ar fi imposibil. Cu alte cuvinte, în urma autopsiilor vor fi imposibil de obţinut rezultate. Ce înseamnă asta, oameni buni? Aceasta înseamnă o negare completă şi plauzibilă pentru părțile implicate. Guvernul va dispune de o negare plauzibilă completă.
Un alt lucru pe care l-a spus generalul este că atunci când acest lucru se va întâmpla, " 'Ei' vor suspenda toate pașapoartele. Toate pașapoartele vor fi anulate. Toate aeroporturile și porturile voastre maritime vor fi închise". El a declarat că recentele scurgeri de dovezi despre nave militare - nave de atac de mare viteză şi elicoptere, care au fost reperate în Texas, care au fost reperate chiar aici, în New York și în New Jersey și în California, Louisiana, Florida - acestea sunt operate de echipe pentru operaţiuni speciale sub acoperire. Nu elicopterele pe care le vedeți prin Texas, unde sunt pilotate de Texas State Police - nu despre ele vorbesc - acestea sunt nave mai deosebite. Motivul pentru care se întâmplă astea, oameni buni - de obicei, într-o situație de colaps, persoanele cu mijloace financiare vor dori să angajeze un căpitan, astfel încât să plece pe apă. Aceste nave sunt acolo pentru ca cei care încearcă să plece să fie scufundaţi, direct.
Acesta este un nivel foarte ridicat de activitate operațională sub acoperire, şi este menit să creeze haos - și acesta este lucrul despre care a vorbit generalul - el este speriat, iar acest om nu se sperie de nimic. Dar ceea ce vine asupra acestei ţări și ceea ce au planificat, l-au zdruncinat într-atât încât m-a contactat pentru a găsi o ieșire, o scăpare. El este îngrijorat de soarta copiilor săi, care încă mai trăiesc și muncesc aici, și de cea a nepoților săi. Dar în afară de asta, el vrea să se dea la o parte. Și a insistat: "oameni buni" - a spus el, "este important să se publice aceste informații", pentru că el vrea ca oamenii să iasă din "zona de tragere". Este exact subiectul despre care W și cu mine am vorbit cu câteva luni în urmă, când am spus că trebuie să ne punem la adăpost. Data-cheie este 2017, și am văzut în ultimele săptămâni cum totul începe să se destrame. Tot ceea ce am prezis, lucrurile despre care am vorbit - vrei să vorbeşti despre ceva ce lasă urme vizibile - şi v-am spus, oameni buni, că prețul argintului va fi [stabilit] electronic. Va fi un aranjament electronic al prețului, și va fi stabilit de către CME [Chicago Mercantile Exchange sau CME Group] - v-am spus despre acest lucru, și acum se întâmplă exact aşa cum am spus că va fi.
Vremurile sunt critice, şi apare acest crâmpei de informație, iar acum acest general - tipul ăsta a apărut din senin, împărtăşindu-şi cu mine informațiile. Planificările și protocoalele se potrivesc perfect cu ceea ce am spus. Unul care are patru stele. Care era aproape intrat în Joint Chiefs, dar a renunţat. Un tip care a răspuns de chestiunea Asimetric Warfare, cum ar fi - un alt exemplu dat de el - o echipă care să vină şi să îţi arunce în aer [casa cu] soţia şi copiii, spre a te face să nu mai lupţi. Ce zici de meniul ăsta? Asta m-a zguduit profund.
Ştiţi, eu nu mi-am propus nicidecum să bag oamenii în sperieţi. Îmi place să ofer soluții. Dar luaţi această informație - în legătură cu ea, te poţi ruga, îţi face gânduri, o poţi rumega, o poţi suci pe toate părţile - și apoi să faci ce trebuie făcut în zilele care vin. Dacă puteţi ieși din țară, și nu-mi pasă unde naiba vreţi să mergeţi - oriunde - nu vă spun să veniţi în sudul Chile-ului şi să vă implicaţi în ceea ce facem noi pe-acolo. Dacă aveţi posibilitatea să fugiţi spre nord, fugiţi spre nord. Dacă aveţi posibilitatea să fugiţi spre sud, fugiţi spre sud. Dacă puteți obține un iaht, chiar acum, împreună cu vreun prieten bogat, cu care doriţi să navigaţi la dracu'-n praznic, faceţi asta. Sau dacă pur și simplu vă daţi la fund - să staţi departe de zonele dens populate din aceste state dens populate - v-aș recomanda să faceţi asta. Treaba se nasoleşte.
Acesta este motivul pentru care a eșuat complet paza la graniţă [cea de sud, cu Mexicul], și de ce această prăbuşire are loc chiar acum. Astfel încât reţineţi această informație, gândiţi şi acționaţi bazându-vă pe ea. Nu ezitaţi. Nu așteptați.
A fost Guerrilla, am încheiat transmisia şi ies din emisie.
26 iulie 2014
http://www.stevequayle.com/index.php?s=33&d=1040

Un comentariu :

Riddick spunea...


New World (Re)Ordered w/Audio Report

http://roguemoney.net/2014/07/17/new-world-reordered-waudio/


The Teutonic Silk Road
http://roguemoney.net/2014/05/01/the-teutonic-silk-road/


When are Critical Incidents going to occur

Staged Critical Incidents - What are your Response Plans ?

http://riddickro.blogspot.com/2010/12/when-are-critical-incidents-going-to.html


Critical Incidents Coming

http://riddickro.blogspot.com/2011/01/critical-incidents-coming.html