google translate

marți, 17 februarie 2015

Internaţionalismul Mafiot


România este singura ţară din lume care şi-a plătit datoriile INTEGRAL în 1989. Am muncit ca nebunii pentru investiţii palpabile , vizibile , pentru dezvoltarea ţării , făcute pe datorie de un dictator paranoic , Ceauşescu.
După 1989 au fost dezmembrate şi  distruse aproape integral toate investiţiile făcute cu munca noastră şi imediat s-au refăcut datorii pentru care nu vedem nici un fel de investiţii. Regimul care este de 25 de ani nu este numai dictatorial paranoic dar şi Internaţionalist Mafiot.

Se fac valuri şi valuri de arestări pentru luare de mită,. De ce nu sunt arestaţi şi cei care dau mită , adică Mafia Internaţională organizată care jefuieşte planificat România ?

"Fondurile Europene" reprezintă şpagă dată de Mafia Internaţională pentru loializarea şi şantajul mafiei interne , în timp ce noi , poporul român devenim sclavii lor .Suntem sub ocupaţie economică şi în curând vom ajunge şi sub ocupaţie militară.

Nu mai are cine să ne apere. Au corup şi compromis serviciile , armata tot, tot , tot.

duminică, 15 februarie 2015

Bună precizare !

Prioritate de Dreapta



Iulian Capsali, pe Facebook:
[...]  Neolegionarii români nu au ieşit încă din din paradigma războiului rece: "americanii - buni", "ruşii (aka sovieticii, bolşevicii) - răi", arătând încă o dată că sunt o sectă depăşită de istorie. Ei merg "În linie dreaptă" spre globalism, după ce majoritatea au fost soldaţi devotaţi cauzei băsiste.

2 comentarii :

Riddick spunea...
"Cealaltă ramură" a neolegionarilor duce o propagandă anticapitalistă de tip comunist (nu o abordare critică a corporatismului, gen FIDESZ-Orban, de exemplu).
Riddick spunea...

"Legionarii" ucraineni (banderiştii) sunt colaboratorii Europuciului.

"Naţionalişti", este ? ;-) 



vineri, 6 februarie 2015

"Acum e ceas de vânzoleală-n vizuini. E tulburare mare. Sunt zgrepțănări de gheare şi foşgăieli de solzi. Se-aud bolboroseli şi vorbe ne-nțelese."

Prioritate de Dreapta

Comentariul lui "Khalidassa" la articolul "Asistăm la punerea în operă a unui program vizând ştergerea identităţii naţionale a poporului român", apărut la Cotidianul:
Copacul unde viețuieşte Şarpele Trădării de Popor are multe scorburi. Şi-n fiecare zace câte o dihanie urâcioasă, plină de venin. Ce ne pândeşte-ascuns cu ura sa ce-i izvorăşte din inima-i "intelectuală", detrakată şi vicleană. Iar ochii ei sunt ațintiți în zări îndepărtate, peste mări. Spre țara "democrațiilor" şi-a libertății calpe, mincinoase. Spre locul "sfânt" de unde îşi primesc dihăniile tainul. Spre locul care le transmite ce au de făcut înspre a prigoni poporul. Spre locul de unde înfrigurați de-acum, aşteaptă marea, izbăvitoarea minune. "Minunea" cea clocită de străini şi de spionii lor ce şi-au făcut cotețe şi sălaş prin Țara Românească. Ca să conspire, ca să ne fure libertatea. "Minunea" nu e metafizică, nu e cu îngeri, cu mănăstiri de rai şi cu biserici. Minunea are chip şi apucături sinistre şi drăceşti. Adică potăile din scorburi aşteaptă o "minune" mare: un alt Traian Băsescu, sub forma "nouă", "mai europeană". Sub formă hitleristă şi cu zvastici. Minune care să-i salveze de furia poporului pe care l-au batjocorit. "Minune" care să ajute şobolanii şi dihăniile să zacă-n continuare-n scorburile lor. Care acum au devenit nesigure. Acum e ceas de vânzoleală-n vizuini. E tulburare mare. Sunt zgrepțănări de gheare şi foşgăieli de solzi. Se-aud bolboroseli şi vorbe ne-nțelese. Şi clănțănit de dinți de lighioană. Se-aud scrâşneli lugubre şi drăceşti. Chițăituri de şobolani, de turbăciuni. E frică multă. [ ŞI VA URMA !!! ]

Un comentariu :

Riddick spunea...
Comentariul este primul apărut, pe 2 februarie. Este la ultima pagină (invers-cronologic). Acum, pagina #4 de comentarii.