google translate

duminică, 17 iulie 2011

Up date la " Ministerul Spagii"

"Excemplu de minciuna:

Romania a platit la UE- 5,45 mir eur-CORECT

Romania a atras 10,5 mir eur- MINCIUNA

http://www.agerpres.ro/media/index.php/comunicate/item/74414-Comunicat-de-pres-Senator-PDL-de-Teleorman-Alexandru-Mocanu.html

Romania a atras 2.54 mir eur Boc – din care sunt DECONTATI 1,00 mir eur.-CORECT

http://allnews4all.ro/fonduri-structurale/emil-boc-sunt-6177-de-contracte-cu-finan%C5%A3are-european%C4%83-in-valoare-de-134-miliarde-de-euro

Concluzia : platim la UE de 5 ori mai mult decat luam


Cele de mai jos le gasiti la "Duda " de pe

http://www.riddickro.blogspot.com/"





http://www.riddickro.blogspot.com/

duminică, 10 iulie 2011

MINISTERUL SPAGII

Motto:

"Noi , locuitorii Romaniei vrem un stat in care sa domneasca legea si nu birocratia. In care munca sa aduca prosperitate nu sa fie confiscata prin taxe si apoi redistribuita de UE contra SPAGA".



Este vorba despre ministerul Fondurilor Europene pe cale sa se infiinteze , un minister coordonat politic de UE :

« oficialii Comisiei Europene doresc desemnarea unui responsabil politic pentru gestionarea pe orizontală a problematicii fondurilor europene, iar acest responsabil politic nu ar prelua autorităţile de management de la ministere dar ar gestiona aspecte precum licitaţiile » AICI

Adica este vorba de un minister care « imparte » banii proveniti din taxele pe care le platim noi.

Adica redistribuie profitul obtinut de noi prin munca, altora care n-au muncit pentru el.

Care sunt criteriile de impartire a acestor fonduri ?

Intrebati pe oricine a accesat sau este in curs de accesare a lor .

Criteriul de acordare a fondurilor europene nu este munca prestata in conditii de concurenta libera pe o piata libera , intr-un stat de drept .NU ! Pe locul intai intre criterii este SPAGA . Fara ea nu se obtine nici un fond. N-am intalnit pana acum nici o persona care sa spuna : NU , nu am dat SPAGA

Exista patru categorii de firme :

1.Cele care au accesat fondurile si nici nu mai vor sa vorbeasca despre asta pentru ca sunt pur si simplu sleite si scarbite de cata spaga au dat .

2.Cele care sunt in curs de accesare si sunt ingrozite peste cata « cerere de spaga » dau .

3.Cele care au incercat sa acceseze dar s-au oprit cand au vazut cata spaga se cere.

4. Cele care vazand cele de mai sus nici nu vor sa se gandesca la posibilitatea accesarii.

In ce categorie de economie se incadreaza acordarea de fonduri ?

Capitalism nu este pentru ca aici orice castig se obtine numai si numai prin munca .

Atunci despre ce vorbim ? Despre o economie stangista , dirijata in care bunastarea se « redistribuie » si in care banii se obtin nu prin munca ci prin birocratia care cere SPAGA ! Spaga la accesarea de fonduri europene genereaza, bineinteles si alte spagi cum este spaga la banci ca sa obtii credit. Spaga, spaga ,spaga

Concluzia pe care o tragem este ca UE este cea mai corupta organizatie din Europa.

Romania plateste la UE de 5 ori mai mult decat ia . Pe deasupra ,mai suntem si criticati ca nu suntem in stare sa aducem proiecte ca sa absorbim fonduri europene , ca nu ne duce mintea, etc, etc.

Nu , nu suntem fraieri ,SUNTETEM SCARBITI DE SPAGA pe care UE vrea s-o institutionalize la noi prin infiintarea unui MINISTER AL FONDURILOR EUROPENE.

Dupa care urmeaza refrenul :in Romania este coruptie !

Da, numai ca aceasta este generata de UE.

Hotii striga hotii !

Pe de alta parte, banii pe care-i platim la UE sunt pompati în propagandă, prin fundaţii şi ONG-uri,certificate de emisie, ecologie- care incetul cu incetul ne duc la saracire si la sapa de lemn.

Un simplu exemplu spune tot : tot auzim propaganda demagogica impotriva fumatului dar in acelasi timp cel mai mare beneficiar ai fondurilor EU este corporatia producatoare de tigari BAT.

Cu banii de la fondurile UE nu se face ceea ce cere piata libera ci ceea ce vrea UE ca sa ne tina sub control-asa cum se face acum cu Grecia

Avem datorii de 5 ori mai mari decat inainte de a intra in UE.Ca sa nu vorbim de momentul 1989 cand nu aveam NICI O DATORIE.Poate ne explica cineva cine a facut aceste datorii si de ce trebuie sa le platim noi, romanii.

Am intrat in UE pentru ca am crezut ca se va aplica si tarilor din est o politica reala de recuperare dupa 50 de ani de comunism. Si peste ce am dat ? Peste o UE acaparata de stanga si de regulile economiei etatiste dirijate. De aceasta data ale statului Europa Unita. Situatie perfect demonstrata de visele dlui Barroso : « Doar un nou plan Marshall poate reusi ».AICI . Adica, in traducere : distributia de fonduri europene.

Constatam ca europarlamentarii nostrii pe care i-am votat cu entuziasm in 2009 ca sa ne apere interesele in Parlamentul European s-au blegit complet cand au dau de banetul cu care-i plateste UE si voteaza mereu « Loyal » la orice aberatie pe care o cere UE !

Nu ne-am asteptat ca TRU, MM, CP sa-si distorsioneze constiinta si sa-si vanda sufletul !!

Noi , locuitorii Romaniei vrem un stat in care sa domneasca legea si nu birocratia. In care munca sa aduca prosperitate nu sa fie confiscata prin taxe si apoi redistribuita de UE contra SPAGA.