google translate

duminică, 26 iunie 2011

DICTATURA CARTELULUI


Motto :

"Partidele majoritare au format un cartel politic de putere impotriva a 98% din populatie care refuza sa se alature vreunui partid sau chiar sa voteze .Un sistem condus de un cartel politic care isi apara structurile de putere super-privilegiate este o alta forma de dictatura"

Your democracy in Europe


Ce constatam la 21 de ani de la caderea lui Ceusescu ? Ca s-au perindat la conducerea Romaniei tot felul de partide politice unul mai « democratic » decat altul , unele care se declara de stanga si altele care se declara de dreapta, dar ca toate, dar absolut toate tarasc Romania in directia integrarii intr-un nou stat numit Europa Unita,telul final fiind transformarea ,fara acordul populatiei a Uniunii Economice din 2007 , pe care am accept-o cu totii , intr-o Uniune Politica , in care Statul Romania este dizovat , teritoriul este impartit si integrat in euroregiuni ( formate din teritoriile mai multor tari). Administratia euroregiunilor urmeaza sa fie facuta de consilii regionale formate din asa zisii « cetateni europeni » ( binenteles ca nu numai romani).

Asa zisa reforma a statului roman cu care bate toba actuala putere inseamna de fapt desfiintarea structurilor de baza ale acestuia si inlocuirea lor cu cele ce apartin asa zisului Stat Europa prin federalizarea si includerea Romaniei in el .

Politia Romana va fi inlocuita « Politia Europeana » iar Armata Romana va fi inlocuita cu Armata Europeana , formate din « cetateni europeni » ( bineinteles nu numai romani).

Aderarea la Spatiul Schengen este acceptata numai daca frontierele vor fi pazite de « gardieni europeni »

Toate astea suna deja a « ocupatie » politica, dupa ce deja, suntem sub ocupatie economica de 20 de ani timp in care de la datorii externe zero rezultate dintr-o dictatura comunista am ajuns la datorii de zeci de miliarde rezultate dintr-o dictatura de cartel

Criza greceasca este un moment bun , creat special si speculat pentru a forta procesul de federalizare a Statului Europa. Grecia ,regionalizata prin anii ’80 a fost adusa cu buna stiinta intr-un asemenea grad de indatorare incat sa devina sclava cartelului european , confectionandu-se astfel primul exemplu cum ca singura solutie ca astfel de crize sa nu se mai repete este Uniunea Politica Europeana. Urmeaza : Portugalia,Irlanda, Spania.Franta nu este departe,dar deocamdata inca isi mai « ascunde » datoriile .

Problema cea mai mare care se ridica este ca se planifica intrarea intr-o federatie de state LIPSITA DE DEMOCRATIE.

In asa zisa constitutie a statului Europa, « Tratatul de la Lisabona » nu este inclus dreptul fundamental al cetateanului ,existent in orice democratie si anume DREPTUL LA VOT .

Referitor la acest subiect am tradus si rezumat articolul de mai jos: postat pe FB de Riddick-Prioritatededreapta.

Care este cel mai Fundamental drept al cetatenilor in orice societate ? Nu-l veti regasi in Carta drepturilor fundamentale ale cetanilor din Tratatul de la Lisabona . Cel mai fundamental drept dintre toate drepturile cetateanului,pur si simplu nu este stipulat acolo. Absenta sa este usor de explicat : Carta tratatului de la Lisabona a fost redactata si supervizata de politicienii care nu vor ca cetatenii sa fie constienti de dreptul lor cel mai fundamental.

Desi acest drept fundamental a fost recunoscut si agreat de catre parintii fondatori ai comunitatii europene , politicienii de astazi incearca sa ingroape si sa discrediteze toate memoriile referitoare la faptul ca acest lucru a fost recunoscut la inceput de catre guverne si tratate. Comisia Europeana se teme ca cetatenii vor descoperi si demonstra atitudinea lor dictatoriala in contradictie cu Marea Carta a Comunitatii Europene veche de 60 de ani si a carei aniversare la 18 aprilie 2011 a fost « uitata »

Politicienii si mai specific partidele politice vor ca 500 milioane de cetateni sa uite ca au puterea de-ai azvarli pur si simplu de la conducerea societatii pe toti,dar absolut pe toti .

Politicientii au gasit mai ales in ultimii 20 de ani metode care ne-au adus in situatia in care alegerile nu prea mai au mare efect intrucat toate partidele sunt corupte sau consimt coruptia

Ce putere mai are consumatorul daca un cartel sau un lobbist multinational subventioneaza si « ia masa » simultan cu toate partidele majore dintr-o societate ? Partidele politice sunt cei mai mari lobbisti neinregistrati ai Europei.Ele pot ascunde lobby-ul dezgustator al celor puternici asa cum guvernele isi pot ascunde ministri. Alegerile , in acest moment pot schimba doar un set de feţe cu urmatorul in timp ce politica unui cartel industrial ramane aceeasi. Cartelul va zambi mereu in fata bancilor.
Partidele au propriile lor agende, propriile lor ideologi dar in acelasi timp, n-au fonduri publice suficiente si se confrunta cu o lipsa de suport public.

Este vorba de neincrederea dintre popor si presupusii lor reprezentanti-lucru pe care Marea Carta a Comunitatii Europene l-a abilitat acum 60 de ani prin stipularea DREPTULUI LA VOT.

In era URSS-ului oamenii puteu vota pentru mai multe partide ,intre care nu exista insa nici cea mai mica deviere de la orbita sovietica .Nu exista nici macar libertatea de a gandi pe teme religioase sau critica antimarxista

In zilele noastre cel mai important lucru pentru cetateni este sa decida ce fel de democratie trebuie sa aiba Europa.

Partidele majoritare au format un cartel politic de putere impotriva a 98% din populatie care refuza sa se alature vreunui partid sau chiar sa voteze , Un sistem condus de un cartel politic care isi apara structurile de putere super-privilegiate este o alta forma de dictatura.

Astfel acest cartel poate :

-Refuza oricare sau toate referendumurile nationale impotriva propunerilor sale ( cum a fost Tratatul de la Lisabona)

-Poate refuza desfasurarea referendumurilor in tarile unde se stie sigur ca nu exista sansa de reusita

-Poate denumi un Tratat cu un alt nume ,refuza sa-l publice si forta Parlamentul sa-l adopte printr-un sistem de obtine votul prin santaj in Parlament.

-Pot sa-si mareasca propriile salarii fara nici un control, desi acestea sunt cu mult peste salariile cetatenilor obisnuiti.

-Pot sa tina intalniri « bugetare » in secret ,excluzand presa

-Controleaza baierele pungii bugetului ,joburile, comitetele si politicile-Poate ignora opinia publica .Politicile sunt de cele mai multe ori simpliste ca si politicienii care nu sunt in stare sa se descurce in complexitatea vietii moderne si impuni idei ce difera de opinia publica ( care de obicei stie cel mai bine).

-Poate deforma politica economica sănătoasa pentru a rămâne la putere

Politicienii incurajeaza „boomul proprietatilor si bulele financiare pentru ca furnizeaza instant bani cash pentru proiectele lor de Stat.

Refuza sa echilibreze bugetele preferand sa mituiasca alegatorii cu bani pe care nu-i au, pentru ca apoi publicul sa plateasca pentru consecinte.

In zilele noastre nu exista democratie supranationala ci interguvernamentalism detinut de un cartel de partide .

Important este ca ,la fel ca in 1989 cetatenii sa aiba dreptul sa schimbe intregul sistem .

Iar DREPTUL DE A SCHIMBA nu este dat de politicieni ci este un drept dat de Dumnezeu .

Alegerea FORMEI de Democratie este cel mai Fundamental dintre drepturile politice ale cetateanului .

Fiecare tara are deptul sa-si aleaga sistemul democratic pe care-l doreste.Alegerea este facuta de cetatenii fiecarei tari, misiunea lor principala fiind ca democratia din tara sa fie cat mai corecta

Lucrurile stand astfel ,se pune intrebarea daca europenii au dreptul sa aleaga cum este organizata democratia la nivel european ?

Acum 60 de ani, cand s-a proclamat Marea Carta a Comunitatii Europene era stipulat dreptul de vot al cetatenilor Europei privind forma de democratie .

In Tratatul de la Lisabona acet lucru nu este stipulat

La aniversarea a 60 de ani atat Comisia Europeana cat si Parlamentul European ,Comitetul Consultativ al Curtii de Justie au uitat sa celebreze acest lucru .

« Comunitatea » ( europeana) este un act de credinta in solidaritatea popoarelor si natiunilor care spera ca in viitor nu va mai fi loc pentru razboaie si coruptie .

Marea Carta a fundamentat "DREPTUL DE A ALEGE " pentru a indeparta democratia de coruptia ,de oligarhie si de cartelului de puteri .

Faptul ca dupa 60 de ani, politicienii Europei evita nu numai s-o celebreze dar sa mai si pomeneasca despre ea demonstreaza ca intregul edificiul actual la Europei Unite este o UTOPIE.